• Kuntoutusosasto ma-pe 8 - 17 
    050 517 7399               
  • Palvelu- ja tukiasumisyksikkö ma-pe 8 - 17 
    050 517 7399

Henkilöstö

Yrityksessämme työskentelee mielenterveys- ja päihdealan ammattilaisia, työryhmämme on moniammatillinen, siihen kuuluu päihdealan-, sosiaalialan-, terveydenhuoltoalan-, psykologian ja lääketieteen osaajia, joista osalla on oma toipumiskokemus joko päihdesairaudesta tai toipumiskokemus omaisen roolissa. Lisäksi meillä työskentelee ostopalveluiden kautta psykoterapeutti, teologi ja perheterapeutti. Kiinteään työryhmäämme kuuluu myös käsi- ja puutyöalan ammattilaiset sekä puutarhaosaaja. Joukossamme on myös luonto-osaajia, koska toimintaamme kuuluu luonto kiinteänä osana kuntoutusta ja muita palveluita ovat luonto- ja erätaidot tärkeitä.    

Kaikilla oman toipumiskokemuksen omaavilla työntekijöillä on vähintään kolmen vuoden yhtämittainen raittius ja läheiskokemuksen omaavilla läheiskokemus käsiteltynä. Näin ollen työntekijät pystyvät hyvään ammatillisuuteen tukenaan oma toipumiskokemus joko päihteiden käyttäjinä tai läheisinä. Jokainen päihdesairaudesta toipunut työntekijä hoitaa myös omaa sairauttaan niin sanotusti nyt ja aina.

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös luontoon ja metsään liittyvät työt, kuten metsuri- ja maisemointityöt! Kyseisiä töitä teemme joko puhtaasti ammattilaistyönä tai siten, että myös asiakkaamme osallistuvat joko hyvin pienimuotoisesti tai vaikkapa tukiasukkaat palkattuina työntekijöinä.   

Ota yhteyttä

asiakaspalvelu@tervassalo.fi

010 524 3980