Tervassalon logo

Läheisille ja perheille

Järjestämme päihdeongelmaisten läheisille tapaamisia kuntoutusjakson aikana.

Päihderiippuvuus sairastuttaa läheiset ympärillä. Siksi on tärkeää, että läheisten huolta ja hätää kuunnellaan, sekä heille annetaan myös tukea. Tapaamiset voidaan järjestää etänä esimerkiksi Teamsin välityksellä.

Toteutamme myös lastensuojelun asiakkuudessa oleville vanhemmille päihdekuntoutusta, sekä teemme yhteistyötä rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Lisätietoja voi tiedustella numeroista: +358 50 468 7186 / + 358 50 5177 399

VIESTI

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella

Tervassalon Päihdeklinikka

Tervassalon päihdeklinikka Oy on laitosmuotoisiin päihde- ja monidiagnoosipalveluihin erikoistunut yritys. Kuntoutusohjelma perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja kogniitivisen terapian menetelmiin. Kuntoutusohjelmassa on mukana myös AA-, NA-, AAL-vertaistukiryhmät. Tervassalossa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan, myös luontoyhteyden ja liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Erikseen sovittaessa kuntoukseen voi ottaa lemmikin mukaan. Kuntoutusjakson ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisjoen rannalla, noin 20 kilometriä Joensuusta.

Yhteystiedot ja numerot

Osoite: Sairaalatie 6 C, 80850 Paihola

Tervassalon info sähköposti: asiakaspalvelu@tervassalo.fi

Seuraa meitä Somessa

Päihdekuntoutus

Yhteisöasuminen

Ota yhteyttä ja aloitetaan uusi raitis elämä

050 468 7186
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram