Muut palvelut

Tarjoamme psykoterapeutin tai perheterapeutin, sairaanhoitajan, fysioterapeutin, sosionomin, sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden ja lääkärin vastaanottopalveluja, kotikäyntejä, avokuntoutuskursseja, koulutus- ja konsultaatiopalveluja sekä neuvontaa päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen. Räätälöimme avopalvelumme asiakkaan ja tilaajan tarpeita vastaaviksi ja tuomme ne tarvittaessa asiakkaan omalle paikkakunnalle ja jopa kotiin.

Tarjoamme intensiivistä, terapeuttista avomuotoista päihdekuntoutusta eri paikkakunnilla sopimuksen mukaan. Ryhmän koko tulee olla 8 - 10 asiakasta. Ryhmät toteutetaan erikseen sovittuina ajanjaksoina, jotka ilmoitetaan erikseen nettisivuillamme. Voit tiedustella avomuotoista päihdekuntoutusta numerosta +358 50 468 7186 tai +358 50 517 7399.

Annamme Kelan hyväksymää työllistämistä edistävä ammatillista kuntoutusta. Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus on suunnattu työikäisille nuorille ja aikuisille.  Lisätietoa löydät Kelan sivuilta https://www.kela.fi/tyollistymista-edistava-kuntoutus  Yksikössä myös Kelan hyväksymä NUOTTI -valmentaja, lisätietoa voit kysyä +358 40 729 7456.