Tervassalon logo

Palveluasuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille

Tervassalo tarjoaa palveluasumista ensisijaisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palveluasuminen suuntautuu ensisijaisesti laitoskuntoutuksen jatkoksi tai henkilökohtaiseen asumisprosessiin kuuluvaksi. Palveluasumisessa asiakkaillamme on omat huoneet, sekä tilavat yhteiset keittiö- ja oleskelutilat ja sauna. Vuokraan kuuluu mahdollisuus käyttää kaikkia talon harrastetiloja, kuten kuntosalia sekä musiikkihuonetta. Yksiköstä löytyy myös biljardi- sekä pingispöytä.

Tuemme asiakkaita yksilö- ja ryhmätoimintojen keinoin asumisessa, arjen toiminnoissa, työ- ja opiskelumahdollisuuksien kartoittamisessa sekä jatkopoluissa kohti itsenäisempää elämää.

Teemme myös alustavaa opiskelu- ja työkykykartoitusta.

Yksikössämme on Kelan hyväksymä Nuottivalmentaja.

Lisätietoa voi kysyä Tervassalosta.

VIESTI

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella

Tervassalon Päihdeklinikka

Tervassalon päihdeklinikka Oy on laitosmuotoisiin päihde- ja monidiagnoosipalveluihin erikoistunut yritys. Kuntoutusohjelma perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja kogniitivisen terapian menetelmiin. Kuntoutusohjelmassa on mukana myös AA-, NA-, AAL-vertaistukiryhmät. Tervassalossa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan, myös luontoyhteyden ja liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Erikseen sovittaessa kuntoukseen voi ottaa lemmikin mukaan. Kuntoutusjakson ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisjoen rannalla, noin 20 kilometriä Joensuusta.

Yhteystiedot ja numerot

Osoite: Sairaalatie 6 C, 80850 Paihola

Tervassalon info sähköposti: asiakaspalvelu@tervassalo.fi

Seuraa meitä Somessa

Päihdekuntoutus

Palveluasuminen

Ota yhteyttä ja aloitetaan uusi raitis elämä

050 468 7186
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram