Tervassalon logo

Tehoste- ja Intervallijaksot

Tarjoamme myös tehoste- ja intervallijaksoja vaikeissa elämäntilanteissa.

Tehostejaksojen tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan päihteettömyyttä sen katketessa retkahtamiseen.

Intervallijaksot voidaan sopia päihdekuntoutuksen loppuvaiheessa. Intervallijaksot ovat tarkoitettu esimerkiksi, niille joiden päihteettömyys on vaarassa katketa, elämäntilanteen muutoksen tai kriisin takia. Tuemme kuntoutumista ja asiakkaalla on myös mahdollisuus tulla pysähtymään kuntoutuksen jälkeen.

Ennen jaksolle saapumista asiakkaan on oltava yhteydessä oman kunnan/kaupungin päihdeyksikköön, tai tulla itsemaksavana.

Jakson hinta määräytyy päihdekuntoutuksen hinnan mukaan.

VIESTI

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella

Tervassalon Päihdeklinikka

Tervassalon päihdeklinikka Oy on laitosmuotoisiin päihde- ja monidiagnoosipalveluihin erikoistunut yritys. Kuntoutusohjelma perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja kogniitivisen terapian menetelmiin. Kuntoutusohjelmassa on mukana myös AA-, NA-, AAL-vertaistukiryhmät. Tervassalossa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan, myös luontoyhteyden ja liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Erikseen sovittaessa kuntoukseen voi ottaa lemmikin mukaan. Kuntoutusjakson ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisjoen rannalla, noin 20 kilometriä Joensuusta.

Yhteystiedot ja numerot

Osoite: Sairaalatie 6 C, 80850 Paihola

Tervassalon info sähköposti: asiakaspalvelu@tervassalo.fi

Seuraa meitä Somessa

Päihdekuntoutus

Yhteisöasuminen

Ota yhteyttä ja aloitetaan uusi raitis elämä

050 468 7186
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram