Tervassalon logo

Työnantajalle

Laitospalvelumme ovat työyhteisöjen ja työnantajien käytettävissä ja meiltä voi tilata erityisesti työyhteisön päihderiippuvuuksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn räätälöityjä palveluja. Päihdekuntoutukseen voi tulla myös työnantajan työterveyshuollon lähettämänä tai työnantajan kustantamana. 

Seuraavassa on esimerkki, hyvää asiakaspalautetta saaneesta matalan kynnyksen menetelmästämme, jonka olemme räätälöineet juuri työyhteisöjen tarpeeseen.

Anonyymi päihdeinterventio työyhteisöille

Anonyymi interventio mahdollistaa päihdeongelmaisen työntekijän yhteydenoton Tervassaloon omaehtoisesti, ilman välikäsiä. Palvelu sisältää asiakkaalle 1–3 tunnin mittaisia käyntejä päihdetyöntekijällä, sairaanhoitajalla, sosionomilla, sosiaalityöntekijällä tai psykoterapeutilla ja myös lääkärillä. Mikäli tapaamisia on korkeintaan kaksi, jäävät käynnit vain asiakkaan ja Tervassalon tietoon ilman mitään kirjallista dokumenttia, eikä työnantajaa tiedoteta muusta, kuin anonyymistä asiakaskäynnistä.

Tämä takaa, että päihdeongelmainen henkilö uskaltaa ottaa tilanteensa puheeksi avoimesti, kun tietää asian pysyvän vaitiolon piirissä. Juridisista ja kirjanpidollisista syistä asiakkaan henkilöllisyys tulee kuitenkin aina Tervassalon tietoon. Mikäli kolmas tapaaminen toteutuu, siihen pyydetään mukaan myös työnantajan edustaja.

Intervention tavoitteena on päihdeongelmaisen havahduttaminen ja toipumispolun suunnittelu. Interventio maksaa työnantajalle 65 – 300 euroa.

Yhden sairaspäivän laskennallinen hinta on työnantajalle tällä hetkellä noin 350 euroa. Oletko työnantajana valmis panostamaan työntekijäsi päihdekuntoutukseen? Mikäli hän raitistuu, työteho ja tulos paranevat huomattavasti. 

Huomioithan myös sen, että meillä on vahvaa osaamista myös mielenterveyttä koskevissa asioissa. Anonyymi interventiomalli soveltuu myös mielenterveysongelmien – kuten masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden – esille tuomiseen ja ensihoitoon.

VIESTI

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella

Tervassalon Päihdeklinikka

Tervassalon päihdeklinikka Oy on laitosmuotoisiin päihde- ja monidiagnoosipalveluihin erikoistunut yritys. Kuntoutusohjelma perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja kogniitivisen terapian menetelmiin. Kuntoutusohjelmassa on mukana myös AA-, NA-, AAL-vertaistukiryhmät. Tervassalossa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan, myös luontoyhteyden ja liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Erikseen sovittaessa kuntoukseen voi ottaa lemmikin mukaan. Kuntoutusjakson ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisjoen rannalla, noin 20 kilometriä Joensuusta.

Yhteystiedot ja numerot

Osoite: Sairaalatie 6 C, 80850 Paihola

Tervassalon info sähköposti: asiakaspalvelu@tervassalo.fi

Seuraa meitä Somessa

Päihdekuntoutus

Yhteisöasuminen

Ota yhteyttä ja aloitetaan uusi raitis elämä

050 468 7186
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram