Tervassalon logo

Vieroitushoito

Vieroitusosastolla tarjotaan ympärivuorokautista laitoshoitoa huume-, lääke-, monipäihdevieroittautujille. Sen lisäksi tarjoamme korvaushoidon tasapainotuksia, aloituksia, vaihdoksia ja lopetuksia. Vieroitukseen voi hakeutua täysi-ikäiset henkilöt koko Suomen alueelta.  Hoitojakson pituus arvioidaan yksilöllisesti kunkin tarpeen mukaan.

Vieroitushoito-osaston tavoitteena on katkaista päihdekierre, hoitaa vieroitusoireita, tukea asiakasta normaaliin vuorokausirytmiin ja herätellä asiakasta havaitsemaan päihdekäyttönsä riskit. Vieroituksessa käsitellään päihteidenkäytön vaikutuksia ja seurauksia sekä sen tarkoituksena on myös motivoida jatkohoitoon. Vieroitusjakson tavoitteena on myös kartoittaa potilaan fyysistä ja psyykkistä terveydentilaa, sosiaalista tilannetta ja voimavaroja. 

Päihdekierteen katkaisemiseksi ja asiakkaan tilanteen rauhoittamiseksi hoito on suljettua niin, että vieraita ei oteta vastaan ja piha-alueille ei pääse ulkoilemaan ilman henkilökuntaa. Vieroituksen alussa on tavoitteena, että potilas rauhoittuu osastolla ja lepää riittävästi. Puhelimen käyttö on rajattua koko vieroitusjakson ajan.

Vieroitusoireet hoidetaan lääkkeellisesti ja lääkehoito suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle erikseen. Yksikön lääkäri- tai yksikön lääkäri yhdessä lähettävän lääkärin kanssa-sopii vieroituksen lääkityksen ja mahdollisesti hoidon keston.

 

Vieroituksen hinta:

385 € / vuorokausi

Sisältää kaikki vieroitukseen tai korvaushoitoon liittyvät lääkkeet.

VIESTI

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella

Tervassalon Päihdeklinikka

Tervassalon päihdeklinikka Oy on laitosmuotoisiin päihde- ja monidiagnoosipalveluihin erikoistunut yritys. Kuntoutusohjelma perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja kogniitivisen terapian menetelmiin. Kuntoutusohjelmassa on mukana myös AA-, NA-, AAL-vertaistukiryhmät. Tervassalossa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan, myös luontoyhteyden ja liikunnan terapeuttisia vaikutuksia. Erikseen sovittaessa kuntoukseen voi ottaa lemmikin mukaan. Kuntoutusjakson ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisjoen rannalla, noin 20 kilometriä Joensuusta.

Yhteystiedot ja numerot

Osoite: Sairaalatie 6 C, 80850 Paihola

Tervassalon info sähköposti: asiakaspalvelu@tervassalo.fi

Seuraa meitä Somessa

Päihdekuntoutus

Palveluasuminen

Ota yhteyttä ja aloitetaan uusi raitis elämä

050 468 7186
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram